en halv dag kvar av året

Hejsan! Nu är jag hemkommen igen och redo för nyår! Det kommer jag fira med några vänner,trevligt! Jag har haft ett jättebra år och hunnit med massa. Usa,England,Stockholm,vänner och en massa mer. Hoppas på att 2011 ska bli ett lika bra år nu då! Och hoppas ni får ett bra slut på 2010. xoxo


301210

Håller för tillfället till hos Amanda och stannar här inatt så ingen uppdatering idag! Ha en trevlig kväll! :D

H&M SPRING/SUMMER



it seems to be a good year for hm


du vet vem


1  2  3  4  5

Kvällen har spenderats i malmö med viktor och johanna. Kollade på bio,harry potter blev det! Jag är inte så insatt i hp men den var iallafall bra. Fick höra både skrik och gråt i salongen,haha. Ja,har man sett dom andra filmerna så tycker jag att man ska se denna oxå,det är det enda jag har att säga!

blommigt är fint


Källa: febbs.se Riktigt söta och kommer från BikBok. Kan bli hur fint som helst tillsammans med ett par ljusa slitna jeansshorts till sommarn när man är brun!♥

just moi


Kolla sicka svincoola bilder man kan hitta i mitt webcamalbum. Måndagsunderhållning..

You're so mean, when you talk about yourself


f**kin' perfect - p!nk

Dagens händelser

- Jag har tränat på gym
- Varit i malmö med amanda
- Kollat på handbollsmatch (lundaspelen)
- Varit i lund och fixat nytt pass. Helt omöjligt att inte skratta när man måste vara alvarlig..

Trevligt för er att läsa allt i punkform. Eller inte. HAHA! puss på er iallafall!♥

glad matilda


Dagens köp blev ett startkit från id. Har varit sugen på dessa produkter länge så idag slog jag till. Jag har redan hunnit kolla på en "såhär gör du" skiva och lärt mig mycket nytt om själva appliceringen. Det är verkligen kul att byta produkter ibland. Har hört mycket bra om id så nu hoppas jag bara på att det ska passa mig lika bra! haha,vad använder ni för sorts smink?♥


It's rediculous

Men heeej på er! Min blogging har verkligen varit usel idag men nu är jag förhoppningsvis på banan igen! Ni vet kanske själva hur mycket släktträffar och sånt det blir på julen?! Senast ikväll för min del. Men jag hade kul som vanligt med kusinerna så jag ska inte klaga! Förövrigt så har jag varit med amanda hela dagen och så. Nu tänkte jag skriva ihop ett till inlägg om dagens köp. c ya!♥

25 December

Lite bilder sen igår,julafton. Jag hade en mysig dag/kväll. Fick fina julklappar. Rihanna biljetter och röda converse och mycket mer. Tack så mycket!






Bilder sen året

Här kommer 5 random bilder sen året,enjoy!  btw,detta är sista inlägget för december-listan..












MERRY XMAS


Hoppas ni får en jättebra dag med massa fina julklappar! Själv ska jag fira med hela tjocka släkten hos mina kusiner!♥

sweet


j u l k ä n s l a

Dan före dopparedan

Hejsan allihopa! Idag är det ju lille julafton vilket betyder att det finns massa saker att fixa med. Därför kommer bloggen lite åt sidan. Gissar på att det är fler än jag som har saker att fixa med. Men ni får ha en fortsatt bra dag,skriver mer ikväll skulle jag tro. ♥

Resor

Dag tjugotre - resor. Jag har rest ganska mycket. Spanien,Frankrike,Italien,Usa (New York,LA,San Fransisco och Florida) men även varit på typ 12 skidsemestrar. Sen tyskland och Danmark xantal gånger. Har även varit på en del resor här i sverige.

En bästa resa är svår att välja. Men det hade nog blivit någon av resorna till Usa. New York var den bästa staden ever och Sarasota var så underbart fint och varmt.




Ett ögonblick


Ett ögonblick från Usa. Detta är nog det häftigaste jag har gjort! ♥

Angels


En bra start på jullovet har det varit! Amanda och jag var i malmö och shoppade. Med mig hem fick jag en julklapp till mamma och även två tröjor till mig själv från monki. Nu blir det inslaging i allra högsta grad och sen kommer nog inlägg för dag 22 upp. puss&kram

Dagens planer

Detta är vad jag ska göra idag

- lämna cykelblomscykel på mitt förra jobb
- julshoppa med amanda i stan
- slå in alla julklappar


friends


Dagens "måste inlägg" är ännu knäppare än det för igår. Idag sak jag nämligen berätta hur många vänner jag har på facebook. 299 stycken har jag iallafall.♥

Finally

Ingen mer skola 2010 och det känns väldigt bra! Kollade på en bra julshow i skolan och sen fick vi betygen innan vi gick hem.  Jag är nöjd över betygen så tills nästa termin gäller det bara att hålla dom. Eftermiddagen har jag spenderat hos rebecka med ett gäng tjejer,trevligt! Min diet idag har till störta delen bestått av skumtomtar,men det är ju bara jul en gång om året,right?! Känner att detta inlägget blev meninglöst. vi hörs senare!

Favorit


Då var det redan dag 20 och dax för mig att berätta om mitt favoritgodis. Sicken historia detta kan bli,jag är nämligen en riktig godisgris HAHA! Jo,men det mesta går hem hos mig. Choklad,polkagrisar,vattenmelonsgodis (bäst) ferarribilar,jungelvrål mm. Ja,lyckades trots allt få det kort och enkelt.


201210


Om 16 små timmar så har jag jullov. Hur skönt? Jätteskönt!

Last dance

Nu sticker jag och dansar sista dansen för 2010! Bloggar mer när jag kommer hem!

något som jag ångrar

Ja ni,det finns väl en del jag ångrar. Men jag skiter i att ta upp det här på bloggen,för då blir jag ju bara påmind om det. Alla har vi väl gjort fel någon gång? Det är ju faktiskt bra för med ett snesteg lär man sig något nytt. Bättre att se possitivt på det hela än att bara se det negativa.

Fjärde advent

Cha! Idag är det fjärde advent vilket betyder mindre än en vecka kvar till julafton & lov,yey! Idag har det varit två dansshower för min del. Skitkul har vi haft! Att få slita med något i 15 timmar för att sedan få visa upp det känns så jävla bra. Allt var frid och fröjd och nu är jag alltså hemma. Om en stund sticker jag iväg till ett par vänner och spenderar det sista av helgen där. ♥


ett beroende - dag arton


Jag har många beroende men om jag tar under denna årstiden och i sakväg så finns det ett speciellt. Nämligen läppbalsam. Har några från the body shop och ett från prada.

18.19

En skön dag har det varit. Föst "julklapps shopping" med mamma och sen begav jag och estelle oss till centrum för att kolla på julshowen där bland annat ellen var med. Dom var jätteduktiga och imorron är det min tur! wiho. Annars har vi bara  snackat en massa skit som vanligt och varit en stund med alexander! Ikväll kommer fina amanda hit,mysigt! c ya!

My only wish



jullåtar är bra,men blir lätt lite uttjatade. Denna är iallafall en av de bästa!

det bästa ur min garderob


Dag 17!Om jag måste välja något som jag tycker bäst om ur min garderob så skulle det bli dessa shortsen.Jag älskar dom helt enkelt. Sitter perfekt,perfekt slitning och perfekt snygga. Dom kommer från MQ,märket zoul.
ursäkta bildkvaliten..

Fredag!


Hejsan!
Är hemma efter 4 timmars dans,jättekul! Övning inför showerna som hålls under helgen. Annars har dagen gått ganska snabbt. Efter skolan träffade jag sara en stund. Sista gången vi sågs 2010 så det "firades" med bj,phishfood in our ♥. Idag blir det en hemmakväll för imorrn och på söndag väntar två fullspäckade dagar! Ni får ha en bra kväll! Snart kommer dag 17 upp.


Ett sommarminne


Jag har verkligen jätte många fina minnen sen sommaren. Med vänner,släkt & familj. Men jag tar konfan. Vi var i England de tre första veckorna på sommarlovet och hade verkligen jättekul! Så rorligt med alla nya människor man träffade. Sen var det då själva konfadagen. Det var kul i kyrkan och sen efter när släkt och vänner var här hemma hos mig så hade vi också väldigt kul,trots värmen som låg på iallafall 30 grader. Hade jag fått välja så hade jag gärna åkt till England nästa år oxå!

sextonde december


Gud va det har snöat idag.Hela dagen. Det var faktiskt ganska svårt att öppna dörren in till huset pga all snö.

hello and goodbye


God morron!
Idag är det torsdag så skola och 4½ dans står på schemat. Jobbigt,men kul! Blåser och snöar,jag längtar alltså inte tills jag måste gå ut. Fast det är ju ändå bra, för då kanske vi får en riktigt vit jul och det hade ju varit mysigt. jaja,slut babblat. c ya!♥

Lovely


Källa: Indiska

Varför jag bloggar

Dag femton - varför jag bloggar
Jag började blogga förra året,sommaren 2009. Några av mina vänner bloggade och jag blev inspirerad. Jag bloggade ett tag, men slutade. Tog upp bloggningen nu efter sommaren och än har jag inte planer på att sluta.
Jag tycker att det är kul att fixa med bloggen,lägga in bilder och skriva. Det är lixom skönt att skriva av sig. Ellen är även en av orsakerna till att jag fortfarande bloggar. Hon har hjälpt mig jätte mycket med mina bloggar,stort tack till henne! Sen så läser jag väldigt många bloggar och då blir man inspirerad av vad man kan skriva om. Ja,det är kul,speciellt när man får respons genom tex kommentarer så det är något jag rekomenderar!

något jag saknar

Det finns igentligen många saker som jag saknar. Personer till resor.

en bild säger mer än tusen ord,så jag avslutar här.

Wonderchild

Idag har jag spelat tennis! Nej,jag skojar inte. Bollrädda lilla jag har faktiskt spelat tennis. Tog bussen med estelle dit efter skolan. Hon fick lära mig lite "trix" och sen spelade vi ock kollade på alla underbart snygga killar vid banan bredvid,hehe. Ikväll blir det en lugn kväll utan läxor och dans. Så lite bloggning kan ni nog vänta er! puss&kram


In my dreams

Mina drömmar är temat idag!
Får se här nu då. Alla har vi väl drömmar,right?! Mina drömmar har alltid varit att få en snygg man, väldigt fint hus och att ha massa pengar till kläder,resor mm. Jag "drömmer" även att jobba innom något där ma får skapa. Designare,inredare,arkitekt,ja you name it! Det skulle vara så himla kul. Att sitta inne på ett kontor framför en dator och telefon dag ut och dag in skulle nog inte riktigt passa mig. Jag drömmer även om en egen walk in closet! En stor med en "puff" i mitten där man sitta och även en stor spegel och självklart massa hyllor med skor och kläder.



13 December


Mina söta små julprydnader..

Nu är jag hemma igen efter en inte så krävande dag. Hade en lektion och gick lucia 2 gånger! Det är faktiskt riktigt kul,fast man blir lite trött i benen,hehe. Lussebulls diet har jag även gått på idag och än är ju inte dagen slut! Men men,det är ju bara lucia en gång om året. Hoppas ni har haft en mysig dag!!♥

min dag

Här kommer min dag för dag 12 i stora drag! Jag gick somsagt upp 7 för att sticka iväg och gå i ett luciatåg. Sen var jag hemma,bloggade lite,pluggade och åt. Efter det traskade jag till ellen och sedan vidare till vår musikalträning. Det var väldigt kul där,dramaövningar är verkligen skitkul! Sen blev det träning 2 timmar till dansshowen. Det gick väl sådär om man säger så. Jag tog mig hem på en halvtimme och fixade mig och sedan kom familjen nilsson hit,alltså mina kusiner. Åt och kollade eclipse. Nu ska jag bara ta det lugnt och sova ganska tidigt. Upp 6 imon,det blir bara värre och värre..Ha!


Pink


Behöver jag säga mer än att jag saknar värmen och att vara brun!
Igår när jag och sara började snacka framtidsplaner med resor och sånt så blev det inte bättre! Förresten angående klänningen jag har på mig på bilden,den är från Assessorize. Vet ni hur många butiker jag drog med mig sara och amanda in i för att få tag i min storlek? Haha,minst 8! Både i London och Eastbourne!Men det var det värt,kärlek till den!♥

3:e advent


Hejsan! Idag är det somsagt 3:e advent och mindre än 2 veckor tills julafton,yey! Min dag började 07.00 då jag var tvungen att gå upp. Nu är jag hemma igen efter att ha gått lucia. Det var kul och så,men jag blev faktiskt lite yr,hehe. c ya!

Hello



Blir så himla glad av denna låten. Gammal men bra!

Kors i taket


Kolla va snyggt halsband jag fick igår av andrea&heidi! fick även några fler fina presenter,tack så mycket allihopa! Detta halsbandet kommer jag nog bära till mina blåa jeans,halvt istoppad vit t-shirt, snygg kofta/kavaj och converse eller mina boots! haha,känner ni att jag drömmer mig bort?...

dag elva

dag elva - detta åt jag idag

macka,clementine,nudlar. än har jag inte ätit middag,så ja. väldigt intressant inlägg tycker jag dessutom,men jag kan ju inte bara hoppa över det. det hade ju varit fusk,hehe

Yesterday




Hej söta små läsare!
Igår blev det en jätterolig kväll! Jag och sara hade lite "tjejmiddag" eller vad man nu kan kalla det. Tack alla som var här! Idag blir det en ganska lugn lördag. Jag har varit iväg lite innan,men ska nog hålla mig hemma ikväll. Ska upp ca sju imorron. Blir trött bara av att tänka på det,men det blir säkert kul! Både lucia och dans väntar då♥

something I think is scary

Dag tio,något jag tycker är läskigt. Det finns ganska många läskiga saker runt om i världen enligt mig. Jag är tex rädd spindlar. Dock bara stora. Jag blir även lätt skrämd av filmer. thriller's och deckare. Ja,resten får ni fundera ut själva..♥

Dag nio - Mina jobb

Ja,det nionde inlägget kommer här!
Mina jobb alltså..
De är inte så många precis. För ett år sen jobbade jag för något som hette cykelblomman. Det gick ut på att cykla och då sälja blommor. Det var faktiskt jättekul och för det mesta fick jag väldigt bra respons. Bra pengar oxå!
Tyvärr är det nedlagt,annars hade ja nog jobbat där nu. Sen har jag precis som typ alla andra barn klippt gräset ibland , städat och tvättat bilen..
Sommarjobbat har jag inte gjort ännu,hoppas på nästa sommar.


Everybody

Hejsan sötnosar!
Börjar med att tacka för era fina kommentarer som börjar ramla in fler och fler,jättekul! Idag är det torsdag, och det betyder att det är fredag imon,vilket betyder att jag måste städa idag. Får finbesök imon! Denna underbara städag är det det även min namsdag,anna är mitt mellan namn. Jaja,intersant,elloor? Nä,knappast. Nu ska jag ska skriva ihop inläget för dag nio.  puuuss


T o r n


Nathalie Imbruglia

Länge sen jag lyssnade på denna låten. Den är ju ganska gammal,men väldigt bra!



Dag 8

Hur jag var när jag var liten.. Jag var väldigt glad för att sjunga och dansa. Abbas Mamma mia var min favvo låt. Till den brukade jag och amanda sjunga. När jag precis fyllt fyra började jag dansa på zwing it,där jag fortfarnade håller hus. Annars var jag nog ganska glad av mig. Jag älskade att leka "mamma pappa barn" så det var vad jag och mina små kompisar gjorde på dagis hela dagarna. Sen var jag väldigt rädd för spöken,mopender och gubbar,hehe. Ja,det var matilda för ca 10 år sen.

Den perfekta!


Kikade nyss runt bland klänningarna på nelly. Är inte denna underbart söt?! Passar perfekt till julen. Dessutom så har den en snygg dragkedja på ryggen. Rare fashion 499:- ♥

Purple Yellow Green

Dansträningen var superkul! Hatträning och lite lyft. Nu är jag slutkörd för idag,vi hörs imon! c ya!

Bilden har inget att göra med texten,kände bara för att pigga upp det hela lite.

smells good


En parfym som luktar riktigt gott! Typ nytvättat. Och precis som ellen sa till mig:
Antingen gillar man den eller så hatar man den! Jag tycker att flaskan är ganska ful,men det får man överleva!

vad jag tycker om skolan

Jaa,det finns inte så mycket att säga om Tolvåker. För nån vecka sen stod det om min klass flera gånger i tidningen. Vi är ingen speciell problemklass,men något med skolan är ju fel. ca 50 lärarbyten på 2 ½ år. och då är vi ändå inte klassen med flest.

Från början,när jag började sjuan så var det en del strul på skolan då med. Men det var ändå helt okej och jag var nöjd. Sen I åttan hände något. Och nu i nian är det typ katastrof. Lärare går in i väggen och slutar mest hela tiden. Det är väl egentligen inte skolans fel,utan skolledningen. Från början så gillade jag att gå i skolan och så,men nu har allt detta liksom tatt död på det mesta av den glädjen. Jag tycker personligen att det ska bli ganska skönt att börja gymnasiet på en förhoppningsvis bättre skola.

Vi ska vinna!

Tjaa!
Tisdag morgon och jag springer runt i huset i hopp om att hitta några svarta kläder som ser okej ut,men som jag ändå kan röra mig lite i. Volleyboll turnering i skolan. Bollsporter har aldrig varit min grej,men volleyboll är undantaget, faktiskt riktigt kul! Annars då? Joo,ikväll blir det dans som vanligt. Fick ett nytt dansschema för denna och näsat vecka. ca 10 timmars extra träning + min vanliga.  Men,jag älskar att dansa så det ska nog lösa sig till det bästa! Love,M

Dag sex

Onödig information om mig

Ja,det finns en massa skit om mig som ni inte vet om. Så jag skriver ner några saker..

- När jag hör en ny låt så brukar jag lyssna sönder den,för att sedan hata den

- Jag skulle vela vara från typ Asien. Alltså vara lite sådär ljusbrun med svart hår

- Jag kan inte klara mig både fredag och lördag utan godis

- Jag är ganska rädd för mörker

- Jag hatar det som jag kallar för tandläkarfärg. En blandning mellan turkos och grön

- Jag kan inte se läskiga filmer. Deckare eller thriller. Jag typ dör då..

Det blev sex stycken,bara för att det är dag sex

Tusen tack!


Mina fina presenter som jag har fått! Fick även högtalare till datorn,en ram full med massa bilder på mig och amanda,kläder och pengar.

Sen bjöd mina vänner på fika idag också. Dem är för gulliga! När jag kom hem för några timmar sen hade mammi köpt b&j och snart ska jag sticka till dansen! Kan man ha en bättre dag? NEJ!
Så tack så hemskt mycket alla som gjort min 15 års dag till en superbra dag!

15

Tjaaa!
vaknade upp till massa fin sång imorse..  det ät ju min födelsedag idag! Yey! Så nu är jag ju femton,känns väldigt bra! Jag har fått massa fina presenter både idag och i lördags. Jag kan kanske visa er sen om ni vill? :)
Snart ska jag iallafall tralla till skolan. Där väntar en massa luciaträning,så det ska nog bli kul! vi hörs senare♥

Något som upprör mig

Nu var det alltså dags för dag 5, något som upprör mig. Jag är ingen speciellt jätte lättirriterad person precis,men visst kan jag oxå bli arg,självklart! Något som jag tycker är irriterande är alla människor som alltid tar sig själva i första hand. Aldrig tänker på någon annan,alltså egoister. Det tycker jag är väldigt störande. Men även allt om orättvisor i världen. Att män ofta får förtur framför kvinnor och att vi i Sverige får ha det så pass bra som vi har medans det finns barn i Afrika som knappt har något alls.

One


Här han ni dagens flashmob! Det kändes coolt,men nu när man ser videon känns det supercoolt!
Man kan faktiskt se mig och mitt lilla kompisgäng. Jag har gul tjocktröja precis som de och sen min svarta mössa med canada snow tecknet (i)

Nu har jag precis varit ute i snön i bikini med amanda. Kan ni förstå hur kallt det var?...

Citytunneln

Hali Hallå!
Denna dagen har somsagt spenderats i malmö med ellen! vi käkade lite och sen gick vi mot citytunneln. Eller ja,mot glashuset där. Zwing it (dansskolan som vi dansar på) hade blivit frågade om att vara med i en flashmob idag där,klockan tre. Planen var då att slå rekord med över tusen dansare. Meningen var att allmänheten inte skulle  veta om detta och så prick tre skulle vi börja dansa! Visst var där massa folk som visste om det ändå såklart,men det var ändå rirkigt kul. Ett hav av "vanliga männsikor" som helt plötsligt börjar dansa. Idag har vi även fått klart för oss att converse inte är sådär jättebra i snön. Och inte i vatten heller för den delen. Men man kan ju inte heller dansa i uggs så dagens skoval blev ju såklart converse.Smart! nu ska jag sticka iväg lite. Senare ikväll kommer det ett inlägg om dag 5. see u later alligator!


Mot Malmö!

Godmorron sunshines!
ja,jag är iallafall glad,hoppas ni också är det! om en stund ska jag och ellen bege oss till malmö. Vi ska dansa och gå lite i stan skulle jag tro?! :) 
men nu ska jag tagga inför dansen,it's gonna be fun!

Säg ingenting till mig

Hallå!
Hur är det med er idag? Med mig är det iallafall bra. Denna dagen har varit riktigt skön. Jag har för det mesta hållt mig inne. Gjort en hel del läxa och sen även varit iväg en liten stund med mamma. Ikväll kommer släkten hit för att fira mig,så snart ska jag väl börja göra mig i ordning. Det blir säkert trevligt! :)

Tänkte bara tipsa om att melissa horns låtar  som är väldens bästa pluggmusik!


In my bag


Ja,då är det dax för dag fyras inlägg. Idag ska jag ta och berätta det mest intressanta i hela världen. Nämligen vad jag har i min väska! Jag har ofta något sminkaktigt i väskan. Nu på vintern brukar jag bära med mig läppbalsam oxå. Mobil och nyklar är en självklarhet så jag vet egentligen inte om jag hade behöft nämna det.
Tuggummi är något som alltid finns och  jag har alltid en massa annat skit i mina väskor. Jag är bättre på att fylla ut dem än på att tömma dem. Självklart varierar innehållet med årstiderna..

Nothing else matters

Sluta aldrig önska
Sluta aldrig be
Sluta aldrig hoppas
Under kan ju ske


Have2Have


Idag kom denna filmen ut på dvd! Jag har sett eclispe två ggr på bio,men känner att jag ändå gärna vill utöka min samling av "twiligt filmer". om ni inte har sett den så spring och köp! 


i wish


Dag 3.En del av 2010's önskelista! Jag fyller år om 3 dagar så jag har ju både födelsedag och julafton framför mig! :D

five

Nu ska jag ta och berätta lite om min familj,alltså dag två. Vi är välen typisk svenne-familj. Två barn,två vuxna och ett djur. Vi bor alla tillsammans,i en villa.
Mina föräldrar är nog som de flesta föräldrar. Snälla, ibland roliga, inte överbeskydande men dom bryr sig. Min mamma jobbar på ett universitet och pappa som polis,förtillfället i stockholm. Dom gillar att spela golf. Vi hinner inte träffas så mycket på vardagarna eftersom det är skola,jobb och aktiviteter då,men på helgerna träffas vi mer. Sen har jag ju även en storebror,erik. Han är sjutton år. Ja,han är väl en helt vanlig storebror. Ibland bråkar vi och ibland är vi sams.

Sen så har vi ju även en katt som ni nog redan har förstått. Misan heter hon och är två år.  Hon är busig och världens sötaste foto motiv. Ja,jag älskar iallafall min familj och skulle inte vilja ändra på något alls!


I keep dancing on my own

Idag var det dax för estelle och mig att äntligen få hålla i vår egen danslektion på idrotten för klassen. Det gick jätte bra och vi är super nöjda! Vi var inte helt säkra på att alla skulle vilja röra på sig,men tro det eller ej,alla dansade faktiskt och riktigt bra oxå! Så tack alla från 9a för att ni hjälpte oss att göra denna lektionen till något som blev väldigt bra. Dubbel lycka när vi fick det högsta betyget oxå. ♥


Cooler than me

Vaknade imorse till ett snöigt skåne. Inatt har det snöat ytterliggare 10 cm. Åhh,jag älskar vintern! Nu bär det av till skolan och idag väntar även en rolig sak,puss och kram

om mig själv

Nu kör jag igång med detta som ska bli en vana. mycket lättare att skriva nu när jag vet vad det är som jag ska berätta för er. Idag handlar det om mig själv. Det borde vara lätt,right?! men så är inte fallet idag.

Jag är en tjej på fjorton vintrar. Om några dagar blir jag femton och det känns bra. Även om jag fortfarande är yngst av alla mina vänner så hinner jag ändå vara lika gamal som dem någon månad ju. Jag är en glad och possitiv människa,oftast iallafall. Jag kan vara busig och flummig,men även skärpt och stillsam. När jag träffar någon person för första gången så brukar jag vara ganska blyg. Men det försvinner. Jag är ju inte precis blyg mot mina vänner. Jag kan vara bestämd och envis. Ibland är det bra och ibland inte. Jag är typ alltid mig själv.

en bild sen i sommras som estelle har tagit. jag saknar sommarn.

När jag inte är i skolan så umgås jag gärna med mina underbara vänner. Spenderar även många timmar i veckan i stadens lilla danssal. Världens bästa träningssätt är nämligen dans! Jag har dansat sen jag var 4 år och skulle absolut inte låta det intresset försvinna ut ur bilden. I love it! Jag tycker oxå att shopping är väldigt kul,precis som många andra. För det mesta kläder,men accesoarer kan även vara kul att köpa ibland!  Ja,det var lite om mig. Jag lyckades ju få fram några rader om mig själv trots allt,starkt jobbar matilda!


denna månaden

Hej på er!
Efter att ha varit inne och kikat på ett par bloggar så följer jag "trenden". En uppdateringslista. Denna är snodd från ellen,med lite egna ändringar. En för varje dag fram tills dagen alla barn älskar (ink. matilda) julafton!! so,let's go...

1:a december
dag ett : om mig
dag två : min familj
dag tre : 2010's önskelista/julklappsönskelista
dag fyra : i min väska
dag fem : något som upprör mig
dag sex : onödig information om mig
dag sju : vad jag tycker om skolan
dag åtta : hur jag var när jag var liten
dag nio : mina jobb
dag tio : något jag tycker är läskigt
dag elva : detta åt jag idag
dag tolv : min dag
dag tretton : mina drömmar
dag fjorton : något jag saknar
dag femton : varför jag bloggar
dag sexton : ett sommarminne
dag sjutton : det bästa ur min garderob
dag arton : ett beroende
dag nitton : det här ångrar jag
dag tjugo : favoritgodis
dag tjugoett : såhär många vänner har jag på facebook 
dag tjugotvå : ett ögonblick
dag tjugotre :  resor 
dag tjugofyra : bilder sen året
24:e december

RSS 2.0