hej

Efter att ha varit sjuk väldigt länge så är jag äntligen på benen igen! Dessutom så
har vårens dansschema kommit och det var verkligen väntat! Det blir dans 6 gånger i veckan så det känns himla bra. Veckorna känns mycket kortare och roligare när det är dans på kvällarna. Släppa alla tankar som har med skolan och problem att göra i några timmar. Det är så härligt! Nu väntar en hel hög läxböcker.

puss


the city that never sleeps


Staden som aldrig sover.
En av de bästa resorna jag har gjort stavas New York. Så himla häftigt. Bodde precis vid Time Square,så på kvällen var det som att stiga rakt in i en färgsprakande disneyfilm! Hit ska (tvunget) jag fler gånger!

Dagens bild


en bild som amanda tog på mig idag.

Is it the look in your eyes or is it something else?


Ganska sådär väldigt snygg skulle nog bli min beskrivning.


alla har vi varit små ♥


en bild sen 2000,då jag var 4½ år.

En trevlig dag med amanda har det varit! Vi kollade på lite dansfilmer sen vi var små och bakade. Sen nu ikväll har familjen varit hos dem och haft minisläktträff! Jag har även för första gången på riktigt länge kollat handboll på tvn. Två dagar i rad dessutom. HEJA SVERIGE!

LOVE & OTHER DRUGS

tidsinställt inlägg.

1 2 3 4 5 -
Filmen jag såg igår var alltså love & other drugs. Den hade premiär igår så där var väldigt mycket folk. Men den var bra! Komedi men ändå lite sorglig ibland. Lever verkligen upp till namnet.

lördag

hej.bloggen.idag.är.jag.glad
Somsagt, idag känner jag mig väldigt glad! Det är inget speciellt utan ja,bara en allmänt glad matilda. Igår blev det ju ingen bloggning men jag var borta 09-00 förutom en halvtimma då jag var hemma och fixade mig. Först var det dansträning och sen därefter bio med sara! En perfekt dag med andra ord. Berättar mer om filmen senare. Idag ska jag iväg med familjen och vara borta hela dagen men först hade jag tänkt träna.
Hoppas ni får en bra dag! 


en bild från när tjejerna var hemma hos mig♥


Blommigt är sött


H&M satsar på blommigt i år? Inte mig emot iallafall. Tycker de till v är hur snygga som helst!
Till sommarn men bruna ben och shorts bli det helt komplett!

if


Forever21
Så snygga kläder och så synd att affären inte finns i Sverige. Men hade den funnits här så hade det inte varit samma sak när (om) man nu besöker Usa eller något annat land och vill shoppa där.♥
konstig fundering men dessvärre sann.

Just because I'm losing doesn't mean I'm lost

Hej på er! Allt bra med er idag? Hoppas det! Jag själv mår bra. Dagen har gått otroligt snabbt och nu är det snart torsdag och allt. Jag har tagit steget idag och tränat och gymmet med estelle. Det var ett tag sen sist om vi säger så,men att dansa är såå mycket roligare! Nu menar jag dock inte att estelle är tråkig för det är hon absolut inte! Jag ska snart dyka ner i läxböckerna men kännde för att uppdatera lite här först. Om ni undrar över mina rubriker ibland eller så så är det oftast låttexter. Jag har ganska dålig fantasi ibland och då blir det ju perfekt att slå till med något sånt! Därför kan jag ju passa på att avslöja att dagens rubrik kommer från låtan Lost med Coldplay. Jag gillar meningen för det känns om att det verkligen är mycket sanning bakom orden.


Känn en doft av kärleken


bild från google

Ett av dagens köp ser ni här ovan. Aldrig fel med lite vardagslyx eller hur?!♥


Den perfekta!


Everyday Basics by H&M. Fastnade för den korta t-shirten. LOVE!

Ljusblå himmel


Danmark.Augusti.Sommaren 2010. Ett halvt år sedan.

Sitter i skrivandets stund med ansiktsmask. Ansiktsmask en gång i veckan är min nya rutin. Om någon kanske absolut ville veta. Idag är det första dagen på länge då gatorna i denna lilla by knappt har snö ovanpå sig. Det gjorde min dag! Imorrn har jag förresten världens skönaste skoldag! Börjar nio sen matte och idrott innan jag slutar klockan elva och då bär det av till lund med amanda för lite shopping. Så det lär nog bli en trevlig dag!

mixed


Snygga saker som mer än gärna skulle kunna få bo hemma hos mig!♥

Karate kid


I lördags kollade jag och sara på filmen karate kid. Inte nog med att filmen var bra, Jaden Smith som spelar huvudrollen är ju så söt. Dessutom så är han ju son till Will Smith som ni säkert redan vet. Om ni inte sett filmen redan så gör det! :)

Sluta stirra på henne Freeeedrik!


Idag tv4 klockan 8 sätter solsidan säsong 2 igång! Ett av sveriges roligaste humor program enligt mig, så det är ett måste. Tänker ni också sitta bänkade?

Sunday

Söndag idag dåja! Känns helt okej,då jag har haft en väldigt bra helg. Sov hos sara inatt och nu är jag precis hemkommen från henne och en husvisning. Huset var inte fult, men heller inte snyggt. Så jag tror att vi hoppar det. Annars får dom flytta utan mig,mohahaha. Förutom det så blir det inte så mycker mer ansträningning för min del idag. Jag ska nog ta tag i musikläxan senare och sen bara göra sånt som jag känner för. Hoppas ni också har haft en bra helg!


i mitten av januari


I'm not afraid, I was born to do this

Say cheese


En liten tjuvtitt på hur vi mådde igår precis innan vi skulle dansa! Är verkligen glad över att denna gruppen startades,askul!

chock-rosa




Nu sticker jag till ellen och sen vidare till zwing it och lomma. För nu ska det dansas! Det är tjejernas dansoutfit som är på bilden. Converse i massa olika färger blir pricken över i:et. Snyggt!

dance like it’s the last night of your life

Hallåja! Ännu en dag har sprungit förbi (verkligen sprungit!) och jag ska snart sova. Idag har jag och amanda gjort amerikanska pannkakor och det var såhäär gott! Sen så har kvällen bestått av 3½ timmas dans. Det var repetition för imorron då vi ska en liten show på ett disco. Vi har så sjukt kul när vi tränar så det är verkligen med ett stort leende som man går till dansen! Jaja,nog snackat om det.
Nu väntar duschen och sen ska jaga sova. KRAM! 

förlåt för lite osammanhängande inlägg men jag är lite si sådär stendöd just nu..

can you tell me how i can make a change?

Tjingeling!
Idag har det varit en bra dag. Massa skratt och nästan 3 timmars dans. Imorrn kör vi på samma!

Denna bilden är så ful att den blir fin på något sätt. Jag tror det är ljuset som knappt finns som jag gillar. Jag står ju lite konstigt,beror nog på att en skrattattack var påväg..   haha cu!




110111




Spring Collection 2011, BIKBOK


tisdag



Idag (igår på nrj) släpptes Britney Spears nya låt Hold it against me. Jag är inget stort fan av henne igentligen men denna låtan lät helt okej ändå. vad tycker ni?

Count on me

Nu är första skoldagen avklarad och det gick väl helt okej. Kul att träffa alla vänner igen!
Idag (ikväll) står inte så mycket på schemat men det gör inget, faktiskt ganska skönt. Jag har nyss klickat hem årets första bikini från HM förresten,känns bra måste jag säga. Sommaren börjar sakta men säkert närma sig trots allt,gilla gilla gilla! Jaja,slutsnackat. see u soon

En smått somrig bild från dk. Blanding av sockervadd och jordgubbsglass, ganska gott ändå!


lalala

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Utan dina andetag - Kent

Everything comes to an end.

Jadå,allting kommer tillslut till ett slut slut. Jag syftar såklart på jullovet. Om 2 ½ timma så är det måndag igen. Ny termin,ny vecka och nya tag. Men detta känns ändå inte så dumt. Jag har haft 3 härliga veckor så jag ska inte klaga. Jag har hunnit med att umgås med mina vänner och familj/släkt,shoppa,fota,bara ta det lugnt och även att dansa dårå. Så nu är jag mer än redo för att göra allt som jag måste göra denna termin. Let's go!

Step up

Hejsan! Några dagar sen jag rörde bloggen men nu känner jag att det är dax igen. Idag har det iallafall varit en jättebra dag! Den började med ca 3 timmars dans. Första danslektionen detta året och det kändes kanon. Så kul att vara igång igen! Sen har jag även varit med sara. Det var tre veckor sen jag såg henne sist så vi hade en hel del att prata om. Vanligtvis träffas vi ju nästan varje dag! Jag har även kollat på Step up 3. En dansfilm skulle jag  nog säga,så den passade mig i smaken väldigt bra. Men det är ändå inte bara dans utan en massa annat också! Se den. Dessutom så är det en del snygga skådespelare med och det gör ju det hela ännu bättre!

For The First Time


En trevlig dag!

Jag har haft en riktigt rolig dag på isen med erica & heidi,tack för det!  Det bev en del bilder så dom kanske kommer upp här senare.. Snart bär det av till johanna för att spendera kvällen där,kul! Hoppas ni mår bra och får några bra sista dagar nu på lovet!

Btw,jag vet att min uppdatering verkligen suger just nu,men det är bara för att jag vill ta vara på de sista dagarna av lovet och njuuuuta! När skolan sätter igång igen på måndag,då j*vlar ska jag minsann också vara tillbaka!


Du är bäst nu men du var bättre förr

Jag överlevde dans aerobicen! Det var inte sådär super jobbigt men ändå kul. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen dejta kudden tror ja. Så intressant blev detta,puss!


en saknad


En av mina allra bästa vänner är i Australien just nu. En stooor(mega) saknad. Sara har varit borta i mer än två veckor nu och på söndag får jag äntligen träffa henne igen!♥

Här ovan är då en av alla tjugo outfitbilderna sen england i sommras. Det var sysselsättningen på morrnarna när vi väntade på bussen!

att rispa isen


3 januari 2011 och jag har för första gången för i år (och på vääldigt länge) åkt skridskor. I början var jag som bambi på hal is men efter lite peppningar blev det bättre. Lyckades tillomed åstakomma en hyfsad snurr! Jag har varit med rebecka hela dagen och snart väntar en jobbig timma med amanda. Vi hörs mer ikväll (om jag överlever) ♥

Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen

Chacha bloggen! Hur är det med er? Idag är det söndag vilket brukar vara veckans hemska dag,men inte idag,för vi har ju fortfarnde lov! Idag har jag varit med ellen så det har varit en kul dag! Nu ska jag vara duktig och faktiskt ta tag i min garderob som ser ut som ... Hade tänkt skjuta fram de och kolla på gossipgirl först,men de är tydligen slut,koll jag har haha. vi hörs!

I like it


Låten sprider glädje & dessutom så är ju Enrique Iglesias såå snygg!

1/1-11

Hallåå! Hoppas ni fick en lika bra start på året som jag fick och en trevlig kväll igår! Min kväll blev super! Idag är jag dock lite seg,men de var de värt. Dagen har bestått av chill,lite pulkaåk med andrea och sofia och sen en stund med estelle. Alltså har det änsålänge varit en bra nyårsdag. vi hörs senare! :)


RSS 2.0