Flower Power



Det är inte lätt när det är svårt..


31 november


Inte seriös bild nån stans. jag skulle låtsas att jag gjorde reklam för halsdukar (h)

Idag är det iallafall tisdag. Sista november och snart första december. Idag är det dessutom -9.4 grader. Kallt! Men snart väntar skolan och sen ska jag umgås med estelle! ha en bra dag,puss!

old picture


kollade igenom massa gamla bilder precis och denna var en av dem som jag hittade. Nästan exakt ett år sen den togs faktiskt. Det är sjukt så mycket man kan förändras på så kort tid. Även om det inte syns så mycket på utsidan,så finns det ändå många förändringar. Jag skulle tex aldrig klä mig såhär längre..

it's approaching...

Det börjar närma sig jul! Första advent idag och allt. Jag är riktigt redo för jul detta året oxå! Snart sticker jag iväg till musikalträningen och sen blir det en liten shoppingrunda med amanda innan det kommer lite folk hit ikväll.
Så det blir en lång men säkert rolig dag. Jag är jätte taggad på träningen iallafall! yey!


00.15

Hejsan! Min lördag har övergått till söndag och snart ska jag nog ta och sova. Jag har haft en mysig dag iallafall. Ikea med pappsen först. Köpte "inreding" till garderoben och sen så har jag varit med  cecila nu ikväll. Vi var i lund och såg på bio,due date blev det! sjuukt rolig, den borde ni verkligen se! over and out

Who doesn't love music?!!


Love the way you lie part 2. älskar denna låt :D♥

dan före idag


För er som inte förstod det,så var .jag på Idol igår! Vi hade bra platser och jag är helnöjd med kvällen. Tror att amanda känner det samma. Vi satt precis bakom daniel,geir och linda så vi kände oss tvungna att råga om vi fick ta foto och det fick vi. Jag tyckte att idolerna var bra. Men bäst var nog Olle med fix you. Även Minnahs och Linneas sista låtar var rikrigt bra! Sen när vi kom ut från arenan så var det snöstorm.Och dagen till ära så hade jag mina stövletter,med typ 8cm klack. Vill man vara fin,så får man lida pin. Nu sticker jag till ikea med pappsen. Jag böehöver ny inredning till min garderob...


100% FREDAG!

Mitt matteprov gick nog helt okej. Jag har fikat med sara och estelle och även klippt mig idag. Nu väntar lite seriöst snack på zwingit. jag erkänner,dedära lät inte bra... sen ska jag och amanda iallafall spendera kvällen i malmö,på parkett,på arenan med massa musik. Kan ni gissa var jag ska? :D seeulatoralligator!

26:e November


Snygga kläder & accesoarer till helt okej priser! Nu möter jag snart upp mina vänner för ännu en dag i skolan. Matteprov väntar dessutom.Jag hoppar av glädje,verkligen... Men sen väntar iallafall en rolig kväll och helg. puss och kram skumbanan

Maneater


Maneater

In God's Hands

Dagens artist får bli Nelly Furtado. Så många dansminnen till hennes låtar,därför blir jag alltid så glad när jag hör dom. Och det går inte att tröttna på hennes låtar heller!

White winter!


jag gillar bilden mycket,symoboliserar vädret just nu. Den är från januari/februari 

Torsdag och jag har precis landat  framför daton! Snön faller fortfarande från himlen precis som imorse och allt är ganska vitt. Fast jag gillar snö,det är så mysigt. Snart kommer amanda och ikväll väntar en rolig danslektion men även center syd. Det är vip-kväll och massa rabatt. Dessutom så äre öppet till 23. Hoppas jag hittar något fint! seeulater!

ElsasMode!


1         2         3               5

Denna boken borde ni läsa! Rolig och bra. Mycket mode och stockholms innerstad!
 

Dörrar som stängs när en värld står i brand

Hejsan bloggen!
Idag är det snöigt här i skåne. Gillas! Sen är det även den 24, alltså endast en månad kavr tills årtets stora dag. JULAFTON! Dagen har varit bra. Helt okej i skolan och sen planerade jag och estelle vårt idottsarbete. Ska bli kul att se klassen dansa,hehe. puss på er!

Ny Ugglering!



Min nya ugglering från cocoo. Jag blev lite förälskad så jag kände att jag var tvungen,nu när jag äntligen var i butiken. 195:- gick den på.

hmmm..

Dansen var riktigt kul och nu sitter jag här. Lyssnar på julmusik tillomed. Har precis slagit in mammas presenter,hon fyller år imon. Och då kom min storebror in och jag fick rycka in som "slåinhjälpare". Efter fem minuters genomgång så fick även han till ett fint paket.Duktigt! Nu väntar duschen och sägen. godnatt!

Life is complicated!

Hejsan! En ny vecka har startat och endast 1 månad kvart tills jullovet. 21 dagar och det är skönt. Hade en musik "uppsjungnig" idag i skolan. Det va nervöst,men gick helt okej. Massa prov och inlämningar på gång också just nu. Jobbigt,men jag ska förfan fixa det! Därför kommer kanske uppdateringen bli lite liten,men nu har ni iallafall anledningen.Snart börjar dansen och det ska verkligen bli skönt att få tänka på annat och bara ha kul. KRAM!

16.30


Några bilder sen helgen,enjoy!


ser ni oss?

NK's julskyltning igår. Mega mycket folk var på plats.



Underbara cupcakes från cupcake,ligger på söder.

Självklart finns det många fler bilder. Men jag vill inte uttråka er alltför mycket,så detta får räcka sålänge. hejdå!


HOME!

Hellu bloggläsare!
Jag har åter landat i skåne efter en väldigt lyckad helg! Vi har shoppat,gått,åkt tunnelbana,ätit och träffat släktingar.Bilderna finns i kameran som ligger i väskan som är där nere,så mer uppdatering får ni imon.
puss och hej!

Here we go!

Packat & klart nu! Känns bra,till och med väldigt bra! Jag och min underbar amanda sticker ju somsagt till Stockholm imon vid lunch för en shoppinghelg. Hur grymt som helst! Hoppas bara vi hittar,mitt lokalsinne är liksom inte världens bästa.Tur att det bara var tre veckor sen jag var där sist.. Så nu får ni ha en super helg. Puss!


Todays favorite song!


Hold My Hand
- Michael Jackson duet with Akon

Loca with Shakira!


den spanska versionen

Denna låten spelas typ hela tiden på radion och jag tycker den är bra. Från början så hade jag tänkt lägga ut  musikvideo med engelskt tal fast jag hittade bara den spanska,skulle gissa på att det är orginalet.

17:e november!

Tjohej! Idag är det onsdag och det betyder att jag inte har något planerat ikväll. Ingen träning eller så. Skolan var väl kul,eller ja det mesta av dagen. Fast jag stör mig väldigt mycket på skolan just nu. Lärarbyten hela tiden. Dem går in i väggen,dem skaffar nya jobb och dem blir avskedadade. På mindre än 3 år så har jag haft fler än 30 lärarbyten och fler väntar. Jag förstår inte vad det är som skolledningen inte förstår. För något är fel,riktigt fel. Jaja,jag är glad att en ny skola väntar efter sommarn. Men vilken skola det blir återstår att se. Nu väntar lite packning eftersom jag knappast hinner det imon. puss på er!

Tips!


aaas bra ögonskuggor! Tänkte bara tipsa er om dom. 298:- men det är det värt! så skriv nu ner detta på era önskelistor. :)

Tonight

Puuuuh! jag är hemma från dansen nu. Mer än trött,men så ska de va! Händer mycket roliga saker som har med dansen att göra nu i november och december. Åhh,jag är så glad! Läste förresten en blogg nyss om att julkänslorna börjar komma och jag kan bara hålla med. Min önskelista är skriver,jag äter clementine flera gånger om dagen och fler stearinljus tänds.Mysigt,jag älskar julen! eller nä,jag älskar hela dacember förresten!♥

Det är redan mörkt ute!!

Ciao! Idag har skolan faktiskt varit rolig. Lite kul händelser blev det. En snygg lärare hällde (bokstavligt talat) tex ut sin mjölk på bordet där några av mina vänner och jag satt,hehe. sen nu påväg hem så träffade jag på två fulla gubbar i 60 års åldern..jag vet itne vad det har med saken att göra men jaja,just nu har jag videosamtal med amanda. Vadå no life?! kul är de iallafall. jag känner att detta inlägget blev lite flummigt,så jags lutar nog här! vi hörs kanske sen efter dansen och mitt berg av läxor,puuuss


söndag


Har hunnit med en massa saker idag! Blandannat musikalträning. Det va riktigt kul idag! Eftermiddagen har spenderats hos mormor med lite släkt. Men nu måste jag sluta skriva för gossip girl börjar och de vill man ju inte missa,right?

11:58


BIKBOK lookbook X-mas Collection
Var inne på bikbok i sthlm för några veckor sen. Jag brukar inte hitta så mycket jag tycker är snyggt där,men nu fanns det faktiskt en hel del!

When you can live forever, what do you live for?

Är nu hemma från sara. Det blev en mysig kväll med massa snack & godis. Nu är jag trött,så jag tror jag ska sova snart. Fast först,elsas mode. Riktigt bra bok så jag tänkte nästen göra en recention om boken här på bloggen när jag läst klart den! pusspuss

The biggest smile!


Nu sticker jag till sara för att spendera kvällen där! Ni får ha en trevlig kväll allihopa! Hehe rubriken,kolla mitt smile på bilden...over and out!

131110

Godmorron! gick upp för ett tag sen för att jag skulle träna,men det sket sig,hehe. Nu ska jag snart sticka iväg till center syd med mamma istället. Jag har hunnit med att lyssna igenom en skiva lite snabbt som vi fick av musikläraren. 41 klassiska låtar. Man ska kunna låttitel,"artisten" & epok. Känns ganska onödigt måste jag säga. Dock så har vi haft några av låtarna på baletten redan,så det är ju iallafall ett plus.

Måste bara berätta att idag om en vecka så befinner jag mig troligtvis mitt i stan i sthlm med amanda för en fartfylld shoppingdag! jag längat såhääär mycket!

Sov gott!


lots of love to this song.

Tolv, november, tvåtusentio


Heeej bloggen! Som ni kanske märk så typ älskar jag att överdriva e:na på hej. Idag är det iallafall fredag! Har ett viktig engelskföredrag nu på morronen & sen bär det av till stadens lilla shoppingcenter med sara! Ikväll sticker vi till karin med några andra för att fira henne! Ni får ha en jättebra fredag, c u l8er!

ps,bilden är från i sommras som ni säkert räknat ut för länge sen. Jag saknar sommarn och värmen.

Breakeven


Jag älskar varmchoklad! Speciellt när de är sånnahär gråa & kalla dagar.Med grå dag menar jag inte tråkig,utan vädret. Ikväll bär det av till lund med för att kolla gymnasieskola saken med amanda & vera & sen en av mina favorit sysselsättningar, dans! Vad har ni för er idag?♥

It's raining,halleluja!

Hallu allihopa!
Allt bra mer er idag? Hoppas det iallafall. Med mig är det bra. Det har varit en smått regnig dag. Det regnade när jag stack till skolan och nu regnar det också..jippy alltså! Men,efter regn kommer ju sol,så det kanske blir fint väder imorron?!
Skolan var ganska kul idag. Lite rörig sådär,men det gick bra ändå. Nu efter så har jag varit med estelle! vi var faktiskt ute och gick i regnet.mysigt. Vad som händer ikväll är ganska oplanerat. Blir nog lite tv och sånt slött,hehe. Men nog om min dag,ni kan ju berätta vad ni har haft för er idag också,eller kanske länka till er blogg om ni har någon? ja,det tycker jag! KRAAAM!

Hon är söt!


Nu sticker jag ut i kylan. Vi hörs senare! puss&kram

Knitwear


ca 350 kr från TOPSHOP!♥
Jag tycker den är väldigt fin.
Skulle inte precis banga för att ha den på mig nu till vintern.
Men vad tycker ni om den? :)

I'm only human


Ge mig denna skjorta! Den är från filippa K och jag älskar den. Tyvärr så är den lite för dyr,så jag får nu fortsätta drömma. Ni kanske inte tycker att den ser så speciell ut,men jag lovar den är finare in real. Dessutom så skulle man kunna använda den i många olilka outfits!♥

It's cold outside!

DAGENS LÅT!

Black Eyed Peas Time of my life

Idag har det varit en trött men rolig dag. Snart ska jag käka lite och sen bär det av till wellnesshouse med amanda för vaxning av våra ben. Ajajaj,men fint bilr det iallafall! Jag tycker ni ska besöka hennes blogg,tryck på länken.Hon har haft bloggpaus,men nu har jag lyckats övertala henne att börja igen,glaaaadmatilda!Efter lidandet väntar massa dans. Ungefär så kommer resten av min dag se ut. pussåkram

new start!

Heeej bloggen! Ny vecka,ny start,ny dag & måndag. Det känns hel tokej även om jag ska spenera näst intill hela dagen i skolan. Jag har även lyckats bli förkyld igen och det är minusgrader ute.mysigt. Så idag är det halsduk,vinterjacka & vantar som gäller. Helst vill jag gå i skinnjacka lite till,men det blir nog litelite för kallt.
Hoppas ni får en bra måndag!

21.15

Just nu har jag tvn på hög volym för jag kollar på MTV EMA 2010! Gissar på att ni kanske också gör det? Än har det bara börjat så jag har en stunds tvtittande framför mig. inte mig emot.Jag har även hunnit med att kolla gossip girl. Ja,så nu vet ni vad jag haft för mig. Nu ska jag hämta glass,massakramartiller! 


Svart & Grått


Idag klickade jag mig in på lindex hemsida & titta vad jag hitta där! Svart och grått.. Ni kanske tycker att det är tråkiga färger,men jag tycker själv att det kan bli skitsnyggt ibland att vara klädd i svart från topp till tå.


Jag älskar mina vänner så enormt mycket! Hur skulle man klara sig utan dem?

Sundaymorning!

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er idag. Jag mår bra iallafall,vaknade nyss,pigg dessutom! Idag är det sista dagen på höstlovet. Känns lite trist måste jag säga. Dock så finns det bra saker med det hela också. "Mina planer" i november och december börjar närma sig.Igår var det en kul kväll. Vi kollade på allt för min syster. Så himla sorlig film,men bra är den! Nu ska jag fixa mig lite. puss!

Like I'm the only one!


ja tack!


Den vita finns redan hemma,det är mammas men jag lånar den ibland. Men nu to the big question. Tänkte köpa en egen,vilken färg är då snyggast? ♥

Från min fina vän


Fick en supersöt liten present av amanda idag,sen hon var i amsterdam i veckan.Gulligt! Dem är från the body shop om ni inte redan listat ut det.Min favvoaffär när det kommer till sånna saker. Nu ska jag fixa mig så att jag är klar tills gästerna kommer.


061110

Godmorron!
Idag fyller min storebror erik år! 17. Det är sjukt vad tiden går undan.Nu november,snart decmeber och sen 2011.
Jags ka iallafall snart iväg på zumba! Hoppas det blir lika roligt som förra gången. Senare är det amanda som gäller och dagen avslutas med släktkals.Trevligt! Vi har typ i genomsnitt typ 13 släktkalas per år,typ ett i månaden hehe. Men ja,jags ka inte klaga,det är faktiskt kul. Jaja,ville mest bara skriva av mig lite eftersom jag är upptagen typ hela dagen. Over and Out.

22.31

Fredag var det ja! Jag har varit somsagt varit iväg hela dagen. Det var kul och jag gjorde en del fynd. Köpte tex bobby's shampoo och balsam. 20 kronor för båda,vadå billigt!? ja,jag blev glad iallafall. Jag har inte hunnit med så mycket annars ikväll. Kollade iförsig idol,elin och olle var bäst idag! jag har  trixat lite med designen,dock inte så mycket men ni får gärna säga vilket som såg bäst ut. Denna eller den förra?♥


Låten som idolerna sjöng idag,all i need is you,dock så är det inte dem som sjunger den här ovan.

brown leaves


Nu ska jag snart sticka till Ullared med kusiner,faster och mamma! En tradition på höstlovet. Så ni får ha det så bra medans jag trängs med massa med männsikor där. KRAM!


Black and White!


Här får ni se mina nya skor som är från scorett! Väldigt lika dem som jag har bloggat om tidigare i veckan,fast det är inte dem. Nu har jag kikat på kenzatyrashow (precis som alla andra torsdagar). Det var fallskärmshoppning som stod på schemat där. Tror det är en sjuk adrenalin kick man får efter,men jag är ändå osäker på om jag hade vågat. Nu är det iallafall städning inför helgen som gäller,ha det bra!

Ja eller nej?


Idag släpptes  lanvins kollektion för h&m på internet. Tycker att kläderna ser fina ut,men kanske vissa plagg är lite för mycket. Såg nårra snygga t-shirts,en klänning jag skulle kunna tänka mig och nån kjol. Ja,vi får se hur det blir med den saken.Gissar på att det ät fler än jag som har spanat in plaggen. Vad tycker ni om kollektionen?

Todays movie


                                                 1  2  3  4  5 
The social network var det alltså! Såg filmen med estelle idag i lund. Den var väldigt bra! Lite svårt att hänga med i början eftersom dem pratar exakt hela tiden,men det löste sig! Jag tycker absolut att ni ska se den.


Idag

Nu sticker jag iväg till en kompis. Vi hörs ikväll & då tänkte jag även visa mina nya skor. Ha en bra dag för det ska jag nämligen ha! många KRAMAR

New!



Min nya snygga ring,köpt från Indiska för hundralappen. Dem hade faktiskt fått in väldigt många fina smycken nu,så jag tror det får bli en sväng dit snart igen!

There's a big black sky over my town

Estelle och jag har haft en liten filmkväll här hemma. Godis och filmen cashback. Vad ska man säga? filmen var speciell,hehe. Det blev iallafall en mysig kväll. Kul förresten att statistiken har skjutit i höjden,spikrakt. Fortsätt så,så lovar jag bra uppdatering! see u soon. ♥

Höstigt


Idag har det varit en "fotodag". Saras syster har fotat massa bilder på oss,så varför inte lägga upp en som dagens?!

Halsduk & Jeans Zara(nytt!) Vit tröja H&M Skinnjacka MQ Converse

Photo bombing

Nu har jag kikat genom helgens bilder. Igentligen så hade jag velat lägga upp alla men då hade ni nog tröttnat så här kommer några iallafall. Enjoy!








Onsdag

Nu sticker jag till sara! Under dagen så kommer det upp en massa bilder! pusspuss

Sagan om dedära skorna


Jag har bloggat om liknande skor innan,men dessa alltså. Riktigt snygga! Jag provade dem faktiskt i  lördags.Men var inte stensäker så istället la jag undan dem en dag och hoppades på att hitta ännu bättre eller köpa dessa i sthlm. Sagt och gjort.ellor ente. Jag har varit inne i alla butiker i  stan i sthlm och dem var slut överallt. Tydligen är de slut i alla äffärer i hela Sverige och även på "det stora lagret" också.Jag skojar inte när jag säger att jag såg minst 5 tjejer med dessa skorna på fötterna under dagarna. Stora krokodil tårar detta alltså. Jag som var så nära. Dumt att jag inte köpte dem från början. Jaja,deprimerande inlägg blev det. Men nu ska jag kika igenom mina köp och sen sova.


HOME

Hejsan! Nu är jag tillbaka i skåne efter några dagar i huvudstaden. Det va najs där! För de mesta så var vi i stan och shoppade men hann även med biobesök och lite annat. Är svinhungrig nu så jag måste äta. Men imorgon så lovar jag bilder! puss&kram

RSS 2.0