ALL STAR


tjeena!
Har ni precis som jag kollat på kenzatyrashow idag? Jag tyckte de va bra,roligare än bellatyrashow. Jag har dragit på mig ännu en jävla förskylning till nu oxå,ååh! Efter skolan var jag med amandisen & sen har vi dansat.Första gången för denna fushion gruppen & de va kul,men riktigt jobbigt! Förövrigt så känns det som att alla skolböcker vill vara riktigt närgångna just nu. Allt har blivigt mycket tuffare,men jag antar att de bara är en början?  jaja,nu ska jag iallafall sova & imon när jag vaknar är det nästan helg OCH de ser jag fram emot! sov gott söta läsare :)

DRINKING TEA

Ciao! Bloggningen ligger inte direkt på topp just nu,men jag gör så gott jag kan.Nästan iallafall. Jag har precis kollat på idol,som vanligt dårå. Tycker de är ganska många bra med i år! Dagen har varit bra,skolan helt okej & sen har jag träffat estelle en stund. Just nu dricker jag té,sådär gott faktiskt. Var nån konstig sort (smak) jag fick tag i. Jag vill ju ha kardemumma té,de är godast! Så prova de om ni inte redan gjort de. Nu ska jag kolla lite i garderoben för att förhoppningsvis hitta något helt okej i klädväg tills imon,kram!


Parfume & Shoes


Här han ni halva resultatet av gårdagens shopping! Två t-shirtar från H&M. Två av mina kompisar köpte den  vita igår oxå & alla köpte den i Malmö dessutom. Visst,staden är stor,men ändå. Vet inte varför,men kände för att berätta de.Lite kul ändå när den faktiskt har funnits ganska länge :)


STOP AND STARE

Jag är hemma igen! Studiedagen börjar ta slut men de har iallafall varit en riktigt bra dag. I Malmö fyndade jag två tröjor & köpte även ett baslinne, ett übersnyggt halsband & lite klämmor,så jag är nöjd! Nu har jag precis kommit hem som ni redan läst. 2 ½ timma dans & jag är astrött,fast kul va det. Imon väntar orientering direkt på morgonen så nu ska jag sova.godnatt.


Nerver belive that things happen for a reason


Jag ser lite trött ut men här får in iallafall en liten skymt av reslutatet sedan slingningen.

Hej på er!
Hoppas de är bra med er,med mig är det toppen! Jag har somsagt ledigt idag & hur skönt ät inte det då? Hur bra som helst! Jag ska snart tralla iväg till bussen & möta upp sara för vi ska in till Malmö igen. Det blir några timmars shopping där & sen sticker jag iväg & dansar! pefekt dag. Vi hörs senare,kram!

22.47

Tudelo! Ännu en helg har gått nu,fast de gör inte så jättemycket för imon är de studiedag! gillagillagilla. Dagen har bestått av lite allt möjligt. Först musikalträning vilket var roligt idag. Sen har jag nu på eftermiddan/kvällen varit i Malmö med sara,estelle&michelle. Haha,visst låter de roligt när man säger estelle&michelle efter varandra?:D  Vi bowlade vartfall på entré (jag förlorade) & sen käkade vi i stan. Så det blev ett super slut på denna veckan! 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer,så jag langar en jättesöt bild på korna i österrike,godnatt!



Lovely


Body Butter, the body shop ♥ 165:-

Nu inviger jag min nya kategori "matilda tipsar"! Dagens tips är då body butter! Förutom att burkarna är väldigt fina enligt mig så är produkten jättebra! Luktar hur gott som helst också. Jag själv tycker att priset är ganska högt men jag lovar, det är värt varenda öre. Dessutom räcker dom ganska länge. Min favvo är absolut hallon. Om ni har testat någon,vilken är er favorit? :D


two strange girls


Gokväll! sicken fin hälsningsfras jag fick till där,haha. Tänkte bara medddela att jag lever även om jag inte har uppdaterat på mångamånga timmar! min dag har bestått av "kaos" i skolan ( ganska skönt med icke seriösa lektioner ändå) & sen har jag varit med min underbara vän,sara!  Vi har käkat B&J's,kollat film,fotat & haft chokladansiktsmask! Det såg verkligen ut som att vi hade choklad i huvudet...
Regnet har öst ner nu precis & det är ingen tvekan om att hösten snart är här på riktigt. Jag längar faktiskt lite.
nu ska jag sova,kram!

When you smile


Hur snygga? supersnygga helt enkelt!
Detta är då ringarna som Kenza har designat för guldfynd. jag vill ha! :D
nu blir det skola & sen ledigt tre dagar,skönt!

can't get you out of my head


Heeej på er!  idag har det varit en bra dag. Skolan va helt okej & sen stack jag & amanda direkt till therse (hennes mamma,min faster&frisör) så slingade hon mitt hår. Det blev fint! & nu ikväll har vi tjockat oss med pizza,mums! På bilden har ni förresten min nya kofta,urskön! Nu ska jag kika på kenzas nya ringar som kom ut idag,puss & kram


PAPERWEIGHT

Ciao! idag är det onsdag & ännu en dag har gått.. idag har jag & estelle "powerwalkat" & nu sitter jag & kollar på tv. Just ja,igår kom min efterlängtade kofta från hm hem. Gissa om jag blev glad?  sjukt glad! Den är ganska kort med volanger & jag har väntat på den i typ två månader.Tänkte  kolla klart på idol nu,precis som jag gör typ alla dagar,hehe. Men de är ju så bra,vi ses!

Är det bara jag som typ bor i mina converse? :d 

21.19

Heej!
Hur är det med er idag? Jag har precis kollat på veckans första Idolavsnitt. De var bra,eller vad säger ni? :)
Skolan idag var helt okej & nu ikväll var det balett som stod på schemat. Det gick ganska bra med tanke på att det förra veckan gick katastrof! haha. men så kan det gå ibland.Nu ska jag nog snart sova så sweet dreams

BE MINE


Massa underbra t-shirt's från junkyard som mer än gärna får flytta in i min garderob!

Vilken är er favorit? Min är nog den randiga som man inte ser så mycket av på bilden.. kraaaam!

CARPE DIEM


Jag verkligen älskar denna tröjan,måste försöka få tag i den!♥

Tjugoförsta september

 
Tisdag.skola.vi hörs sen!


CUTE


Denna bilden är typ lite mer än en månad gamal,hur kan solen,solbrännan & sommarlovet försvinna så fort?

Gud vad jag saknar sommaren när jag kollar ut genom förnstret. Bara regn,regn & ännu mera regn,blöö!
Skolan va helt okej,förutom att den gick i slowmotion..  kvällens planer är dans & sen kanske lite mer bloggning?!
hejdå..


I don't mind spending everyday


Jag fick en fråga om hur den gråa tröjan ser ut på,så här har ni det. Passade ju bra eftersom jag faktiskt har detta på mig idag. Både byxorna & tröjan är från shoppingrundan i lördags & sen har jag på mig en ring från hm & ett halsband från baglady! kul med så många nya besökare,fortsätt så! KRAM

3x picture






GODMORGON! Riktigt kul kväll igår hos andrea! jag har snott bilderna från erica så  hoppas de va okej.
Änsålänge har det varit en väldigt najs helg med massa underbara männikor & sånt. Och idag ska jag träna musikal för första gången sen i maj & sen ska jag vara med amandisen så det blir nog en lyckad dag idag oxå. vii hörs!

DAGENS KÖP




Tröja från H&M & jeansleggings från Only.
Detta blev dagens köp. redan igår va jag & kollade på tröjan & idag så blev den min! perfekt nu till hösten.
Nu ska jag gå till amanda & fixa mig där inför ikväll. puusss!

HEY YOU


min inte så nyttig,men dock väldig god lunch! :)

Hej på er! I
dag är de ju lördag så jag passade på att sova till typ tio & sen stack jag & mammi till malmö för några timmars shopping! Jag skulle hitta skor som jag kan dansa i,men de gick ju som de gick,hehe. Istället så fick jag med mig lite annat hem. Nu ska jag kika på idol eftersom jag missade de igår & sen så ska jag väl börja göra mig klar för ikväll då jags ka till andrea! KRAM

Let's go!

Tjaa!
Nu befinner jag mig hemma hos sara med estelle & vi ska snart möta upp michelle & sen blir det en helkväll hos amanda för att fira henne med en massa annat trevligt folk! Hoppas ni får en trevlig kväll,puuuuss!

LOVE FROM THE FIRST MOMENT


Behöver jag säga mer än att jag är förälskad? ♥ godnatt

SILVER




Här har ni reslutatet av det som har haft för mig de senaste 20 minuterna! vad tycker ni?
jag tycker att det blev helt okej. Tänkte ändå inte ha bara dessa två halsband,utan fler på samma gång för jag gissar att det blir finare.

STRAWBERRY


Heej! Hur är det med er idag? Med mig är det iallafall bra. Just nu kikar jag lite halvt på idol & innan de har jag varit i skolan,precis som vanligt och även träffat amanda lite.Trevligt! Nu ska jag försöka pyssla ihop några korta silverhalsband till två långa,reslutatet kommer förmodligen om en stund! :)


THE WINNER TAKES IT ALL


Tjaa! idag har det  varit lite av en "hatdag"! Skoljogg stavas det. Men,de gick hyfsat bra, lite ösregn & hagel men annars fint väder. Min eftermiddag spenderades med estelle + popcorn & film,mysigt! Nu sk ajag kolla på Idol som sänds från malmö,de missar ni inte va? KRAM

HAPPY


Dessa två rosabeiga topparna kom hem till mig idag från hm.
Perfekt nu till hösten med halsband & eller halsduk! :)

The second day of the week


                                                   m i k a - h a p p y e n d i n g

på något konstigt sätt så blir jag alltid sjukt glad när jag hör denna låten. Har inget att göra med de låten handlar om utan typ han röst eller något? :D

nu: SKOLAN!

22.04


jag vill ha sommar & sol
jag vill  vara ledig & fri från alla måsten
jag vill vara brun & gå i shorts
jag vill använda solglasögon
jag vill tillbaka till usa

FINALLY






bilderna är sen 08 tror jag..

Idag börjar iallafall den efterlängtade dansen!
ska bli riktigt kul att komma igång med de igen  efter månaders upphåll. vi hörs antagligen senare,ha de bra sålänge! :)


TRALALA


Hej! nu är jag i stort sätt klar & ska snart sticka till skolan. Såhär ser jag ut idag i alla fall,vi hörs! (:


THE LAST SONG


1 2 3 4 5
Har precis kommit hem från elin,perfekt slut på denna helgen! vi såg the last song. Känns lite som att alla redan har sett den,men här får ni i alla fall en liten recention..
Den var väldigt bra. Vi skrattade en del,men om de  beror på oss eller filmen vet jag inte. Den va lite sorglig här & där,men självklart värd att se. Såå se den! :D  haha,jag vet igentligen inte om de kan kallas för recention,men ändå.
sweet dreams

VECKANS SISTA DAG


Heeeej! hur är de med er idag? med mig är det i alla fall bara bra. jag har precis ladat i soffan för första gången på hela långa dagen. det har varit full rulle hela dagen.fast jag ska inte klaga,för de har  varit en bra dag!
Jag har målat på zwing it. Nu ganska snart så kommer sara & hämtar mig så ska vi bege oss till elin & träffa lite andra trevliga männsikor,najs! Om bilden förresten. De är på min lilla sötnos & busunge,misan! Ganska så konstigt att en sån liten figur kan bestyda så mycket..♥

NU NÄR DET SNART ....


Nu när det snart blir hörst på riktigt, skulle dessa två tröjor inte vara helt fel enligt mig. Båda kommer från topshop. Gillar speciellt den vita med ett par strumpbyxor eller stuprörsjeans....! ♥

PICTURE


Godmorgon! gick upp ganska så tidigt idag trots att jag skulle ha sovmorgon... de är alltid så. När man inte får sova vill man & när man får sova så går det inte,urdumt! jag har iallafall varit ute & gått i en timma nu på morgonen. Skoljogg på onsdag så jag var tvungen att träna lite kände jag. Nu ska jag gå & fixa mig & sen så får vi se vad som händer idag,än är bara kvällen planerad! KRAM!

jag smälter...


Tja! Har nyss kikat igenom cocoo's underbara sortiment! en söt bakelse på kedja & ett peace märke+ett hjärta på ett rött band fastnade jag för idag! åker till sthm några gånger i höst & då blir de nog ett måste att besöka cocoo butiken haha..

I MADE IT


Heeej!
Nu tycker jag att bloggen ser helt okey ut so let's start! Känns lite roligare att blogga då.  bilden är tagen för några timmar sedan & så ser jag ut idag. En tunika(linne är de nog mer) från select,leggings från lindex,skinnjacka från MQ + mina älsklingar,conversen! Såg nyss idol också. Det roligaste är ju nu i början när de är så många urdåliga med,hehe.inte för att jag skulle vara bättre, men ändå...
nä,nu är det designadinblogg.com som gäller. Jag ska bannemej ha en finare blogg än såhär!


WELCOME

i'm back on track! jag hoppas det i alla fall. lämnade min förra blogg för att börja om på nytt! känns superkul att börja blogga igen & nu jävlar,så fort bloggen är klar så ska jag minsann blogga som aldrig förr (haha,de lät bra)..
ha det så bra tills vi hörs nästa gång,KRAM!

RSS 2.0