Sista oktober

Jag måste bara berätta att vårt spexfoto ligger uppe på existenz idag! haha,puss & kram!



SOMMARBILD


S T O C K H O L M  nästa! see you later alligator!

Just beacause




Ta bilderna med en nypa salt. Har man en webbkamera så ska den bannemej användas.
Nu ska jag iväg. puss!

Lördag

Sara stack för några timmar sen och nu har jag varit och fixat lite små saker. Idag blir det en ganska lugn dag. Lite packning,kanske lite träning och sen släktkalas hos gustav och sara ikväll.

HÖSTLOVETS planer

- Stockholm
-vänner
-shopping
-ullared
-släktkalas
-fixa present till bror & fira honom
-slappa

Låter helt ok va? nu ska jag rota fram något ur kylen för jag är hungrig.Ha en bra dag!


utklädnad


en liten del av skolans befolkning idag. Jag är katten med den vita fläcken och cp hand hehe.enjoy!
bilden är snodd från fb..


HÖSTLOV!

Höstlov,oh yes! Känns sjukt skönt att ha en mer än en hel vecka av frihet framför sig. Idag vart det utklädningsdag i skolan och jag var en katt. En svart katt. Nu är jag hos sara och vi ska baka en kaka,tigerkaka blir det. Kakan ska vi ge till michelle's mamma eftersom hon var så snäll och fixade öron och svans till oss. Sen ska jag tvinga med sara till telenor för min minimobil är lagad och ska hämtas. Yey! Ikväll blir det myskväll med sara och våra bästa vänner, B&J. seeu!

Why the hell are you so sad ?

ursäktar för dålig fantasi av rubriker. För det mesta så är det låttexter,som ni kanske märkt? hehe. Jag har kommit hem från dansen för en timma sen typ. Det va riktigt kul idag,alltså riktigt kul! Ibland så känns det bara sådär skitbra! åhh,nu måste jag sova. Ska upp typ 6 imon.Fast det är det värt. pusspuss!

Dagens låt


if it makes you happy.
Ganska gamal låt med den är bra!

I'm alive

Nu har jag käkat lite snabbt och snart sticker jag till amanda! Ikväll blir det dans,kenzatyrashow och förberedning inför imon. Engelska redovisning och utklädningsdag. Men ja,ville mest säga att jag överlevt denna dagen i skolan också. vi hörs senare!

Yummie


Årets ( halvårets) första pepparkaka är äten! Lika gott som alltid. Fick en massa julkänslor på köpet!♥

Höger eller Vänster?

Sitter just nu "omringad" av massa gymnasiepapper. Just nu känns det lite som att man ska välja höger eller vänster. Att man tar det som verkar bäst och sen hoppas på att det var något bra. Jag har ju mina funderingar för framtiden,men vet ju typ inget alls om de olika skolorna och så, så det blir liksom kortslutning i mitt huvud. Jaja,hösten och början av våren kommer bestå av en massa öppethus besök så det ska väl bli bra tillsist. Jag har ju tänkt en del på någon danslinje. Men det är svårt,skitsvårt faktiskt. För vill jag verkligen bli dansare när jag blir stor?! Lite onödigt att gå den linjen om jag ändå inte ska fortsätta med det senare kanske! Detta är riktigt jobbigt alltså,men jag hoppas verkligen att jag ska hitta något som kommer bli bra,väääldigt bra. Later!


16.09 och det ösregnar



I knew it was a sign

Tisdagkväll och jag har precis satt på datorn för första gången sen jag kom hem i eftermiddags. Helt sjukt vad mycket plugg det är för alla nu innan lovet. inte okej. Jag har so prov om USA imon som jag typ måste sätta mvg på,så ja,nu vet ni vad jag har gjort i några timmar plus att jag har dansat. Just nu lyssnar jag på "det snurrar i min skalle". Väldigt bra låt måste jag säga. Mina inlägg blir bara konstigare och konstigare hela tiden men ja,allt är så j*kla stressigt hela tiden. Jag vet att det faktiskt lite är mitt eget "fel" men jag trivs ju med min vardag och vill helst inte ändra den. Ja,färdigsnackat.


Vad skulle vi vara utan musik?


u m b r e l l a  -  r i h a n n a
Länge sen jag lyssnade på denna låten,men den är braaaau!

Fånga var dag tills den dagen du dör.

Denna helgen börjar sakta men säkert övergå till vardag.Måndag. Men no sadface today. Känns helt okej med skola imorrn ändå. Helgen har varit lyckad och jag har hunnit med att göra massa med saker. Nu ska jag snart sova för jag är ganska så mycket trött. vi hörs imon om jag inte dör på utvecklingssamtalet -.-   p u s s !

Sweet


1 år gammal söt bild på sara och mig. Tiden springer iväg och man förändras så jäkla mycket på bara tolv månader. Det är helt sjukt. Jag förstår inte hur jag är klädd heller?! så skulle jag aldrig gå nu hehe.

7 days left

Tjena mittbena! Bokstavlig talat. Jag som skulle ha fint lockigt hår idag,men det sket sig såklart. Hade det jättebra igår med massa "tjejsnack" & ja nu är jag hemma igen! Snart ska jag cykla i regnet till dansen och sen blir det plugg resten av dagen. Låter hur kul som helst va? ellor inte. Men iallafall,jag ska satsa stenhårt på plugget denna veckan & sen bara glömma allt som heter skola under lovet. Nu ska jag gå och leta upp mina dansbyxor! pussochkram

This winter


Vintern närmar sig med stormsteg och när den väl är här på riktigt så hoppas jag att denna fina mössa från canada snow i någon färg kan få sitta på mitt huvud. Brukar inte vara så glad för att ha mössa på mig igentligen men denna är jag helt säker på att jag skulle stå ut med! så fint med bollen längst ut :D  vad tkr ni om dem?♥

Will you tell me once again,how we gonna be just friends?

Heeeej på er! Hoppas ni änsålänge har haft en bra lördag! Min har varit bra. Har tränat på gymmet. Zumba med malin och cajsa. Det var svettigt värre,men väldigt kul! Nu är mina läxor gjorda för idag och snart ska jag möta upp estelle. Vi ska hålla i en danslektion på idotten så nu krävs det lite förberedelser,ska bli kul. Annars kommer resten av kvällen bestå av massa mys med estelle,michelle och sara! Väldigt bra att man kan göra tidsintällda inlägg nu utan massa klydd. Kanske leder det till en bättre uppdatering också?! Hoppas det iallfall! c u l8r!
(see u later!)

Fredag

Ciaaao!
Fredagen börjar lida mot sitt slut. Men vad gör de igentligen? Jag har ju både lördag & söndag kvar! Har spenderat flera timmar på lilla shopping centret i denna lilla stad med sara michelle julia och estelle.Det va trevlans!Köpte vartfall inget speciellt,typ bara massa småsaker. Nu har vi dessutom bestämmt vad vi ska vara på utklädningsdagen nästa vecka,wihooo!  Och imon väntar en superdag så vi hörs då,pusspuss!

When love takes over


Dessa måste jag köpa när min lilla xperia mini kommer hem från lagningen. riktigt snygga!
Tror dessutom att man får alla tre i samma förpackning! Yeeeey!

Det är Torsdag.

Tjaaa! Jag har precis varit och dansat. Ovanligt va?! hehe. Iallafall så var det kul,men min kropp är helt trött efter denna veckan så det blev lite "slött" från min sida. Jag ville mest bara säga att jag lever. Dagarna består av plugg,dans,skola och vänner. Snart är det höstlov vilket betyder shopping & massa annat kul,som betyder mycket kul och en glaaad matilda! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på kenzatyrashow. Later!

nail


Tänkte lägga till ett inlägg i "matilda tipsar" & idag så tipsar jag om nagellack. Inte depends,inte heller hm's utan isadoras. Speciellt bra är dem nu när det är typ dubbelt så bred "pensel" mycket lättare för oss som är lite "klumpiga" när vi målar! hehe. Färgerna ovan är några jag har spanat på och troligtvis så kommer det gråa eller det mörkblåa snart vara mitt! :)

Välkommen åter

Heeej! Hur är det med er idag? Men mig är det iallafall bra. Lite stressad med bra. Efter skolan blev det några timmar hos Estelle innan vi gav oss ut i skogen för lite träning,jobbigt värre! När jag kollade ut genom fönstret innan så möttes jag av snö. Ja,ni hörde rätt,snöö! Usch,jag vill inte ha vinter nu i oktober. Den första december kan det få bli vinter med en massa snö och sånt mysigt. Men INTE nu! Just nu sitter jag och kollar "välkommen åter" på tvn. Ganska roligt ändå. Later!

Magic


Jag tror att jag är inne i någon skoperiod. Det är mest kläder som jag brukar satsa på,men det har blivigt mer och mer skotankar i mitt huvud (kan man ens säga så?) hehe. Dessa var iallafall supersnygga. Till ett par svarta leggings skulle dem inte vara helt fel nä!♥

EN MÅNAD ÅTERSTÅR!!


min webbkamera fick duga som snabbfotograf idag!

Heejsan svejsan! Tisdag idag vilket betydde bad i skolan. Inget man precis brukar jubbla över kanske? men idag var det faktiskt helt okej. I skolan har det annars inte hänt något alls typ. Vi skrattade bort de två sista timmarna när vi skulle bestämma oss för vad vi ska vara på utklädningsdagen och ja,annars var det en allmänt lugn dag. Amandisen var här en stund och nu ska matilda cykla till den andra amanda för att hinna ha lite "skitsnack" innan baletten. Det behövs. btw,skolfotona kom idag.. Vi hööörs senare! 


Skor


Hur snygga? assnygga. Dessa får mer än gärna sitta på mina fötter nu i höst. LOVE!

18:e oktober 17.31

Tjoohej! Idag är det ju måndag  vilket betyder mycket dans. Ska bli kul! Dagen har varit helt okej faktiskt. Inte ofta det tillomed kan vara kul på måndagar i skolan. Har en del redovisningar innan lovet,men annars är det ganska lugnt med plugg.skönt. Men guuud, va mycket punkter och sånt det blev nu då! Jag ska iallafall  äta snart och ja,sen sticka iväg. Men först tänkte jag börja skriva på årets önskelista. Det är ju typ 1 ½ månad tills jag fyller år & sen äre  julafton,men m&p måste ju vara förberedda! Detta året önskar jag mig bl.a röda converse och en av ringarna som kenza har designat! puss på er alla


Three little birds


Denna är perfekt! Både söt OCH snygg på samma gång, ni hittar den här,KRAM

what I want


Dark is both cool and neat♥

Det snurrar i min skalle

Hejhej! Nu är jag åter hemma efter en väldans rolig återträff. Vi var i Trelleborg. Kul att träffa alla (nä,okej½) sen england! jag vill åka till england en gång till.Har bara sovit typ två timmar inatt så jag är lite lite trött. Därför denna texten blir så konstig. Jag ska iallafall göra klart ett musikarbete nu och sen får vi se vad som händer.Later!


LÖRDAG

Heej! Om tio minuter kommer sara hit och sen ska vi sticka till konfa återträffen! Ska bli kul. Bloggingen har varit kass denna veckan men de ska jag försöka ändra på. Men först,återträff! Hoppas ni oxå får en bra lördag!
C U l8r! puss

22.32

Jag som igentligen inte hade något att skriva idag OCH ändå blev det tre inlägg,duktigt måste jag säga! Iallafall så var skolan som vanligt och sen har jag varit hos estelle en stund innan jag begav mig till telenor (läs telesnor) för att lämna in min telefon. Sen i julas så har jag lämnat in telefoner (tre olika) fem gånger. Känns lite tråkigt. Men nu ska jag komma till saken. Lämnade in min xperia mini och fick en lånetelefon som jag ska ha under tiden dådå. Allt känndes okej och jag åkte hem. Väl här hemma så startade jag telefonen och det första som kom upp på skärmen var någon konstig anteckning. Jag klickade vidareför att skriva  ett sms men när jag gick igenom kontakterna och så var det inte bara mina kontakter som finns där,utan hur många som helst till. Som reflex började jag läsa några namn och där bland namnen hittade jag en hel drös som jag känner igen. Mest vänners småsyskon,men även nårra i min ålder. Lite knäppt ändå,hehe. Nu är de iallafall raderade och jag ska sova. Detta blev ganska meningslöst inlägg,men nu vet ni hur det kan gå om ni någon gång skulle få tag i en lånetelefon. see you later alligator!  :)

What do you feel when you look in the mirror?


Nu är jag med och tävlar om denna goodiebagen hos Angelica Blick, var med du också!
Ni ( &jag ) tänker kanske att det ändå redan är så många som är med i tävlingen så att det inte är lönt,men icke. Det finns ju inget att förlora,bara att vinna. Det tar  max 5 min och det är det ju absolut värt om man skulle vinna,right?! :d


Dear Mr.President - P!nk


Har ingen inspiration alls idag. Så jag langar en fin bild på en snygg tröja som jag såg i hm's katalog!  Och den lilla detaljen på armen göra gör så att tröjan blir mycket mycket snyggare !!♥


You Can't Stop The Beat

Tjena! Kom precis innanför dörren och vad var då det första jag fick syn på?! Joo, H&M's höstkatalog!
Så klädtokig som jag är så slängde jag mig in i duschen ( bokstavlig talat) och nu sitter jag här med lite härlig musik och katalogen. Har tillomed bläddrat igenom hela,inte så noggrant med ändå. Hur mycket fint som helst! Men jag
tror jag väntar med beställning tills efter mitt/mina besök i huvudstaden. Känns ju lite roligare att shoppa där.
Imorgon väntar min första gymnasiemässa. Känns lite konstigt. Klart det ska bli kul och så men.. vart tog tiden vägen? jag började ju nyss 7:an..?! Nu ska jag sova,sova och sova.

Dagens accessoar


Idag fick mitt fina kedjehalsband hänga runt min hals. Skolan gick ganska snabbt. Nu har jag precis käkat och ska strax sticka till ellen och sen dansa i några timmar. Ska blir kul! Riktigt höstväder idag också. Sol,massa röda/oranga/gula löv och ändå inte jättakallt. Det gillas. Tycker att vädret kan avra såhär i några månader nu,right?! jaja,dansa var det.puuss 


tre stycken tior


10.10.10 idag så jag tyckte det passade med en "tio bild" som jag knäppte för nån timma sen.

Helgen har varit mysig. Igår en heldag med amanda och idag dans och sen träffade jag den andra amandan (kan man ens säga så?!) en stund. Trevligt! Ikväll väntar läxa och sen ska jag bara ta det lugnt. En ganska hektisk vecka väntar med en väldigt rolig helg. Återträff med englandsfolket! :)

AUTUMN

Heeej på er! Lördag idag och hur skönt är inte det?! igårkväll var saras familj här,mysigt! Nu på "morgonen" har jag tränat lite och även pluggat lite innför kommande prov. Snart ska jag och amandisen börja röra oss in mot malmö för bio och stan. Superbralördagmedandraord. Jag älskar verkligen detta höstvädret. Sol och ganska kallt, så att man kan ha halsduk och vantar. Hoppas ni får en bra dag ni med,puss.

ALMOST LOVER



Dagens låt. jag vill också kunna sjuuunga!
Nu ska jag & sara gå ut & fota lite. egobilder blir det nog mest. puss.
goodbye my almost lover

The only exception



Tjaa sötnosar! Idag har det varit orientering i skolan så nu har jag precis fixat mig lite. Fy vad jag frös,blää! Sprang me Julia och det gick väl helt okej ändå. Vi blev ju godkända iallafall,hehe. Hade först tänkt lägga upp en dagens outfit här,men jag tror jag hoppar det. Shorts,stor tröja och rosa knästrumpor är vad jag har på mig. Jag verkligen älskara tt ha knästrumpor på mig. Fast inte ända upp till knäna utan till vaden typ. Mysigt. Ja,amanda kommer strax och sen ikväll är det dans som gäller. hejdå♥

6 oktober


Bloggen lider för tillfället av bildbrist. Men en meningslös bild är kanske bättre än ingen bild alls? haha

Min dator har varit väldigt seg idag. Precis som jag,hehe. Två prov i skolan sätter spår i själen. Nu lät det som att två prov är det värsta i världen vilket det absolut inte är. Men jag tycker faktigt att det är lite taskigt av skolan ändå.  Kollar  lite resor nu. Thailand eller Usa hade inte suttit helt fel,eller vad säger ni? Dream on matilda. jaja,jag skriver igen när jag har något roligare att berätta,puss & kram

Cinnamon buns day

Hallåå! Fullspäckad dag med massa kul. Skolan var som vanligt,fast lite drygare. Sen va jag och vaxande benen med amanda oche efter de dans i 2½ timma. Dansen gick väl ganska bra till en början, men sen sista timman blev de dock inte så bra för mig,men så kan de gå. Hoppas på bättre lycka imon! Om ni förstod rubriken,eller kanske "redan" visste, så äre iallafall kanelbullens dag idag. De firade jag såklart med en kanelbulle nyss,mums!
Nu ska jag såva och så att jag förhoppningsvis vaknar superduper pigg imon för de kommer behövas.
SWEET DREAMS

en bild i repris pga den speciella dagen! :D

LISTEN


t h e   a v e n u e  q  t h e m e

Detta är låten som jag skrev om. Visst blir man glad av den?! och fastnar i huvudet gör den också.

hej söndag

Tjaaa! Söndag idag. Jag har inte gjort så mycket speciellt idag. Läst lite till SO provet och sen även varit på musikalträning. De va kul,som alltid. Jag blir alltid så jäkla glad när jag är där. Idag fick vi en ny låt som vi ska jobba med ett tag. En nästan lite sprallig låt,hehe. Kul va de somsagt. Annars har jag inte gjort så jättemycket nu efter. Pappa stack iväg till stockholm för ett tag sen. Han ska bo och jobba där på vardagarna från och med imorgon och ett halvår frammåt. Lite tråkigt ändå,men det finns ganska mycket possitivt i det hela oxå. Som att jag antagligen kommer få besöka huvudstaden ungefär fyra gånger på ett halvår. I november sticker jag och amanda dit för en shoppinghelg,taggade?! HELT KLART! nu ska jag fortsätta klicka mig in på lite olika bloggar och lyssna på musik, vad mer finns det att göra en grå mörk trött söndagskväll som denna?
pussar och kramar till den som orkade läsa hela detta låååånga inlägget.


mitt nya snygga halsband som jag köpte i måndags,vad tycker ni om de?


I don't have to be right


s u p e r w o m a n   -    s h o n t e l l e

Tjohoo!
Lördag idag och jag mår bra! Denna dagen har jag inte gjort så mycket nytta. Varit me mammsi på center syd nån timma och fixat lite grejor som är väldans bra att ha. Jag fick bland annat en ny sportbh. chockrosa, me like a lot! Nu måste jag snart ta tag i mitt bombnedslag till golv. Kläder överallt. Hur kan de vara så kul att plocka ut kläder från garderoben,men så tråkigt att lägga in dom igen... Iallafall så ska de fixas nu och sen ska jag gå och fixa mig innför kvällen som ska spenderas hemma hos mina fina bästa kusin amanda! ♥

LIP BALM


Tänkte tipsa om dessa två underbaringar som jag använder mig av dagligen.
Älskar lukten,älskar smaken (hehe) & förpackningarna,specillt den med hjärtan på.

Den genomskinliga: Från the body shop,watermelon
Den med hjärtan: Från prada (går tex att köpa på kicks), raspberry framboise


Här är lite andra sorter av prada. Men jag bara prövat den jag själv har.


THE TWO BEST MEN..


De två bästa männen som finns är såklart ben & jerry. Behöver jag säga mer än att de har "uppfunnit" världens godast glass? Idag åt vi den som heter strawberry cheesecake,väldigt god,man får nästan lite summerfeelings också. Men min favorit är nog ändå phishfood. Har ni inte smakat deras glass så se till att göra de. :)

It's still friday

Heeej! Nu är de helg och det känns väldigt skönt. Ikväll har jag umgåtts med mina fina tjajor. Det va najs! Annars då? joo,jag är ganska trött. Har förresten kommit på två inlägg till "matilda tipsar". Så vi får väl se när de dyker upp här på bloggen. Ett handlar om något ätbart & de andra om något glansigt. De sista kan ni nog lista ut själva. Later ♥


RSS 2.0